środa, 2 grudnia 2015

MIĘSA METODĄ TRADYCYJNĄ


Szynka nastrzykiwana               Polędwica ze schabu                  Karkówka na zimno
- parzona                                    - dojrzewająca                            - dwie z jednej

Rolada z szynki                           Rolada z indyka                        Schab sznurowany
- pieczona                                                                                        - ze słoika

Schab pieczony                            Polędwiczka                              Baleron parzony
- z owocami                                    a'la łososiowa

Rolada                                         Szybki schab                               Schab z polędwiczką
drobiowo- wieprzowa                 na kanapki

Szynka z filetu indyka                Baleron białoruski                      Schab owijany boczkiem
                                                                                                        pieczony w soli

Karkówka pieczona w soli          Galantyna z gęsi z farszem        Karkówka pieczona
- na ciepło lub zimno                   cielęcym                                   w niskiej temperaturze

Szynka peklowana na sucho       Mielonka tyndalizowana            Pieczeń z wołowiny
- parzona                                      w słoikach                                   na zimno

Karkówka- baleron                       Konserwa z uda indyczego             Polędwica ze schabu
ze słoja                                                                                                 peklowana - parzona

        Schab nadziewany                 Karkówka do pieczywa
         pieczony w soli                               na szybko

3 komentarze:

  1. Szanowni państwo,patrząc na te wspaniałości , nie sposób im się oprzeć ,pragnie się jednego,by móc każdego choćby po troszku skonsumować.No cóż...Pozostało samemu zabrać się do roboty ,by tego dokonać ,na pewno ,że nikt z wykonawców tego nie będzie żałował .Życzę smacznego.

    OdpowiedzUsuń
  2. Gdzie się podział przed chwilą mój napisany komęntarz?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Panie Fryderyku komentarz Pana jest, u mnie widać. U Pana nie ? Ja nie kasuję komentarzy...z tego ci widzę różnica czasowa wynosi 2 minutki, więc może Pan nie zdążył go zobaczyć zanim się opublikował. Bardzo dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie )

      Usuń