środa, 2 stycznia 2013

DANIA MIĘSNE




  Schab, karkówka, szynka,                     Wołowina                          Polędwiczka, biodrówka
             żeberka                                                                                                          golonka

         Królik, jagnięcina,                     Z mielonego mięsa                   Kotlety i gulasze
            cielęcina, dzik

4 komentarze:

  1. Witam Danusiu trafilam do Ciebie tak przez przypadek i bardzo sie z tego ciesze, duzo smacznych przepisow,lubie gotowac i podejmowac nowe wyzwania,zaczne od schabu w ponczosze ,a potem pomalu bede prrobowala Twoje przepisy.Pozdrawiam serdecznie z cieplej jescze Irlandii MIlego dnia

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzień dobry. I ja się cieszę, że do mnie trafiłaś. Czym chata bogata tym rada- więc zapraszam do mojej kuchni. U nas już jesień zagościła na dobre. Nie jest jeszcze tak bardzo zimno, ale liście już lecą hurtem.
      Pozdrawiam serdecznie.

      Usuń
  2. bardzo lubię mięsne dania ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj, ja też- bez mięska usycham- he, he.
      Pozdrawiam serdecznie :)

      Usuń