środa, 2 grudnia 2015

MIĘSA METODĄ TRADYCYJNĄ


Szynka nastrzykiwana               Polędwica ze schabu                  Karkówka na zimno
- parzona                                    - dojrzewająca                            - dwie z jednej

Rolada z szynki                           Rolada z indyka                        Schab sznurowany
- pieczona                                                                                        - ze słoika

Schab pieczony                            Polędwiczka                              Baleron parzony
- z owocami                                    a'la łososiowa

Rolada                                         Szybki schab                               Schab z polędwiczką
drobiowo- wieprzowa                 na kanapki

Szynka z filetu indyka                Baleron białoruski                      Schab owijany boczkiem
                                                                                                        pieczony w soli

Karkówka pieczona w soli          Galantyna z gęsi z farszem        Karkówka pieczona
- na ciepło lub zimno                   cielęcym                                   w niskiej temperaturze

Szynka peklowana na sucho       Mielonka tyndalizowana            Pieczeń z wołowiny
- parzona                                      w słoikach                                   na zimno

Karkówka- baleron
ze słoja

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

UWAGA !
Komentarze czasowo będą przeze mnie moderowane, ponieważ 4- 5 pań męczy mnie, zabiera czas komentarzami typu ...):)...piękne...zjadłabym...itp. ...mają podlinkowane imiona, które przekierowują czytelników na firmy w ramach reklamy...przepraszam za utrudnienia.