czwartek, 26 grudnia 2013

PRZYSTAWKI RÓŻNE




      Przystawka wytrawna                        Przekąska                            Rurki wytrawne
      na cieście francuskim                   z łososia - tatar

      Ogórki konserwowe                       Pulpeciki rybne                        Befsztyk tatarski
           faszerowane                        z musem korniszonowym

         Rurki nadziane                        Ruloniki z ciasta franc.                 Buraczki zapiekane
     farszem z sardynkami                   z pomidorami i rybą                           z serem

     Biała kiełbasa w sosie                         Pizza Brunia                     Biała kiełbasa w sosie
            z pieczarkami                                                                               chrzanowym

2 komentarze:

  1. Skorzystam z przepisu na buraczki z serem ale zrobię z żółtym bo tamtego nie lubią dzieci. Dzięki . Aha może jakaś posypka ZIOŁOWA BY SIĘ PRZYDAłA NA TE BURACZKI LUB DO SOSU, CZY NIE?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Teraz moja odpowiedź to pewnie woda po kisielu. No nie mogłam wstawić komentarzy, jedne się wstawiały, inne nie...nie wiem jakaś przeszkoda techniczna była. Pozdrawiam serdecznie :)

      Usuń