poniedziałek, 31 grudnia 2012

BABKI



Każdą babkę napoczętą dobrze jest przykryć dużym workiem foliowym, tak żeby były luzy lub przechowywać w specjalnym pojemniku z pokrywką.

                             


Babka                                             Babka                                           Babka
grecka                                             gotowana - jasna                         snikers
babka grecka babka gotowana babka snikers
Babka kefirowo                                Babka                                        Babka z brzoskwiniami
- pomarańczowa                               zebra                                          i polewą brzoskwiniową
babka kefirowo- pomarańczowa babka zebra babka z brzoskwiniami i polewą brzoskwiniową
Babka ciemna                              Babka                                       Babka
z orzechami- wykwintna              zaparzana                                 sezamowa
babka ciemna z orzechami wykwintna babka zaparzana babka sezamowa

Babka drożdżowa                       Babka wykwintna                      Babka ponczowa
zaparzana                                    świąteczna                                   owocowa                      
babka drożdżowa zaparzana babka wykwintna świąteczna babka ponczowa owocowa
Babka pomarańczowa                Babka majonezowa                    Babka czekoladowa
jogurtowa                                    słonecznikowa                           gotowana
babka wilgotna pomarańczowa jogurtwa babka majonezowa słonecznikowa babka gotowana czekoladowa

Babka śmietanowa w polewie    Babka                                         Babka
kokosowej                                   bakaliowa                                   jugosławiańska
babka śmietanowa w kokosowej polewie babka bakaliowa babka jugosławiańska
Babka cytrynowa na soku          Babka na serku                           Babka
i kefirze- aromatyczna                waniliowym i oleju                    z wkładką makową

Babka włoska                               Babka drożdżowa - ciemna                 Babka z masą
z kremem                                            - bardzo pulchna                            twarożkową

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz