poniedziałek, 31 grudnia 2012
BABKI
Każdą babkę napoczętą dobrze jest przykryć dużym workiem foliowym, tak żeby były luzy lub przechowywać w specjalnym pojemniku z pokrywką.
Babka Babka Babka
grecka gotowana - jasna snikers
Babka kefirowo Babka Babka z brzoskwiniami
- pomarańczowa zebra i polewą brzoskwiniową
Babka ciemna Babka Babka
z orzechami- wykwintna zaparzana sezamowa
Babka drożdżowa Babka wykwintna Babka ponczowa
zaparzana świąteczna owocowa
Babka pomarańczowa Babka majonezowa Babka czekoladowa
jogurtowa słonecznikowa gotowana
Babka śmietanowa w polewie Babka Babka
kokosowej bakaliowa jugosławiańska
Babka cytrynowa na soku Babka na serku Babka
i kefirze- aromatyczna waniliowym i oleju z wkładką makową
Babka włoska Babka drożdżowa - ciemna Babka z masą
z kremem - bardzo pulchna twarożkową
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz