środa, 1 stycznia 2014
ZIMNY BUFET - WIELKANOC
Jajka faszerowane Jajka faszerowane Jajka pszczółki
pastą z tuńczyka dzikim łososiem
Jaja kwiatki Jajka z warzywami Galareta z golonki
w galarecie cielęcej
Galareta z drobiu Galareta - auszpik Ruloniki z szynki
do zalewania wędlin w galarecie cytrynowej
Ćwikła Chrzan ze smażonymi Papryka czosnkowa
jabłkami do wędlin
Domowy majonez Sos tatarski
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
witam:) bardzo cieszę się ze trafiłam na Pani bloga:) jestem młodą gospodynią i na pewno nie raz skorzystam z Pani przepisów aby zaskoczyć i zadziwić męża i gości:) wszystko tu jest tak apetyczne ze od jutra gotuję pyszne obiadki:) pozdrawiam -Magda
OdpowiedzUsuńWitam Pani Madziu na moim blogu. Cieszę się z każdego czytelnika , który tutaj trafi. W tak obszernej sieci blogerów kulinarnych to nie jest łatwo do mnie trafić. Zapraszam Panią i dziękuję bardzo za miłe słowa.
UsuńPozdrawiam serdecznie!!!
Witam, długo szukałam dawnych przepisów, przeglądałam dużo blogów i nareszcie trafiłam na Pani. Dla mnie rewelacja! Zaczynam już dziś ustalać menu wielkanocne. Serdecznie pozdrawiam, Sarenka
OdpowiedzUsuńWitam Sarenkę. Jaki piekny wiosenny nick ma Pani. Witam na moim blogu. Bardzo mi miło czytać takie miłe słowa. Bardzo dziękuję i zapraszam.
UsuńPozdrawiam serdecznie:)
Witam. Trafiłam na Pani bloga trochę przez przypadek, bo szukając banalnej porady tj przepisu na skórkę pomarańczową. A tu takie pyszności! Już wiem, że skorzystam z porad na pewno przy okazji Świat Wielkanocnych. Roladki z szynki, sałatka iwonicka no muszę ich spróbować! I jak pieknie Pani dekoruje potrawy. Ślinka cieknie :-) Pozdrawiam i dziękuję GosiaK
OdpowiedzUsuńJa w poprzednim komentarzu użyłam w stosunku do Pani formy "Ty". Ja czasami nie wiem, jak pisać, bo imiona się powtarzają. Jeżeli nie ma Pani nic przeciwko temu to będę używała imienia, tak w sieci jest chyba milej. Bardzo dziękuję za odwiedziny na moim blogu.
UsuńPozdrawiam serdecznie:)
Tak oczywiście :-) GosiaK
OdpowiedzUsuńBardzo dziękuję- miłego wieczoru:)
Usuń