niedziela, 11 sierpnia 2013
RÓŻNE JARSKIE I PÓŁJARSKIE
Bukiet z warzyw Clafoutis z czerwoną Fasolka szparagowa
z zielonym sosem cebulą w sosie
Szparagi z ziemniakami Pieczarki Pizza Brunia
zapiekane pod beszamelem w śmietanie
Gniazdka ziemniaczane Rolada ziemniaczana Gulasz drobiowo fasolkowy
z farszem brokułowym z farszem z przyprawą gyros
Papryka faszerowana Fasolka szparagowa Szparagi zapiekane
na pieczarkach i pomidorach z pomidorami i parówkami zawijane w boczuś
Gulasz warzywny z bakłaża- Rolada ziemniaczana Kapusta z grochem
nem, pieczark. i pomidorami z farszem gotowana i boczkiem
Kabaczek panierowany Klops mięsno cukiniowy
- zestaw obiadowy
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz