niedziela, 11 sierpnia 2013

RÓŻNE JARSKIE I PÓŁJARSKIE




           Bukiet z warzyw                    Clafoutis z czerwoną                 Fasolka szparagowa
           z zielonym sosem                            cebulą                                        w sosie

     Szparagi z ziemniakami                        Pieczarki                               Pizza Brunia
  zapiekane pod beszamelem                   w śmietanie

   Gniazdka ziemniaczane                 Rolada ziemniaczana             Gulasz drobiowo fasolkowy
    z farszem brokułowym                       z farszem                                z przyprawą gyros

      Papryka faszerowana                  Fasolka szparagowa                    Szparagi zapiekane
 na pieczarkach i pomidorach      z pomidorami i parówkami              zawijane w boczuś

  Gulasz warzywny z bakłaża-         Rolada ziemniaczana                  Kapusta z grochem
  nem, pieczark. i pomidorami          z farszem gotowana                        i boczkiem

Kabaczek panierowany                 Klops mięsno cukiniowy
- zestaw obiadowy

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz