wtorek, 1 stycznia 2013
PRZETWORY
Syrop z mniszka
Syrop sosnowy lekarskiego Koperek mrożony
Frużelina truskawkowa,czereś- Marmolada
niowa z naturalną pektyną Ogórki małosolne z czerwonej papryki
Skórka pomarańczowa Dżem Jak ukisić liście kapusty
-smażona brzoskwiniowy na gołąbki
Konfitura z truskawek Młoda kiszona kapusta Ogórki małosolne po
z piekarnika na surówki rosyjsku- bez wody
Cedr z pomarańczy Cedr cytrynowy Mus z dyni
- do herbaty - do herbaty
Dżem truskawkowy Frużelina czereśniowa Ketchup z dyni, papryki
niskosłodzony bez pektyny i pomidorów
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Danusiu czy Ty robisz do słoików sałatkę z białej kapusty ?
OdpowiedzUsuńNie Basiu , nie robię. W ogóle ja bardzo mało zaprawiam, bo siły już nie te, a dzieci niech sobie same zaprawiają..he, he...pozdrawiam serdecznie :)
Usuń