tag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post5143733244202540501..comments2024-03-26T15:26:11.006+01:00Comments on CO MI W DUSZY GRA: KOTLETY I KLOPS Z PIECZARKAMI CO MI W DUSZY GRAhttp://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-61134999275669032952014-11-17T08:10:28.751+01:002014-11-17T08:10:28.751+01:00Dzień dobry Alinko. Jakoś mnie trochę opuściły sił...Dzień dobry Alinko. Jakoś mnie trochę opuściły siły, ale to chyba jak wszystkich na jesień. Szczególnie tych 18- to latków- ha, ha. Ja też robię podobnie jak Ty. Zamrażam sobie na leniwą godzinę, a wtedy jak znalazł. Ja jestem łasuch boczkowy, więc najczęściej też u mnie nie trafia do sałatki, a raczej go wyjadam zanim pokroję klopsa. Bardzo Ci dziękuję.<br />Pozdrawiam i przesyłam całuski.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-90393881967461061132014-11-15T18:47:06.150+01:002014-11-15T18:47:06.150+01:00Danuś kochana.Pieczeni już dawno nie ma,a ja zapom...Danuś kochana.Pieczeni już dawno nie ma,a ja zapomniałam o wpisie.Wyszły 2 pieczenie i 4 kotlety.Bez nich(kotletów) by się nie obyło:) A jedną pieczeń zamroziłam.Będzie jak znalazł.Dziękuję,było mniamniusne,byliśmy cali w skowronkach,bo uwielbiamy mielone pod każdą postacią:):):)A boczku nie dawałam do żadnej sałatki.Pięknie się trzyma i smakuje wyśmienicie.Dałam parzony,jak polecałaś.Następny przepis z mielonym?Chyba Twoje cyganione gołąbki układane jak lazania.Mhm,pomyślę i popatrzę co tam u Ciebie jeszcze znajdę:)Aaaaa, jeszcze bardzo dziękuję za przecenianie moich umiejętności kulinarnych,ha ha.Buziaki,Alina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-88879656034240748742014-11-10T14:20:57.776+01:002014-11-10T14:20:57.776+01:00Marzyniu, to smażenie idzie piorunem, przy okazji ...Marzyniu, to smażenie idzie piorunem, przy okazji palce poćwiczę kulając kotlety. Przyjechali, syn już wyjechał, a córka jutro. Lodówka też już powoli pustoszeje. Dzisiaj wieczorem będą pieśni patriotyczne, więc trochę sobie poćwiczę głos-ha, ha.<br />Pozdrawiam i ślę całusa.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-43610947398350831982014-11-10T14:16:50.139+01:002014-11-10T14:16:50.139+01:00Witam mp. U mnie już po mielonych i klopsie- tak s...Witam mp. U mnie już po mielonych i klopsie- tak szybko zjedli, że dobrze nawet nie pojadłam- ha, ha. Bardzo dziękuję za komentarz.<br />Pozdrawiam serdecznie.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-40784299959222953402014-11-10T14:13:14.697+01:002014-11-10T14:13:14.697+01:00Spokojnie Jolu- pozdrawiam.Spokojnie Jolu- pozdrawiam.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-78711015526148031682014-11-09T22:22:08.106+01:002014-11-09T22:22:08.106+01:00Klopsik, mniaaam, często robimy, gdy nie chce się ...Klopsik, mniaaam, często robimy, gdy nie chce się sterczeć przy smażeniu. A Tobie się chciało :-) Pozdrowienia dla całej rodzinki, pewnie już przyjechali na święto. Ja będę maszerować w pochodzie w mądurku strzeleckim, chętnie by potem człowiek wtrząchnął taką mięsną kuleczkę...Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-47268121406040472382014-11-08T19:18:20.157+01:002014-11-08T19:18:20.157+01:00Bardzo dziękuję za przepis, wchodzi na stałe do mo...Bardzo dziękuję za przepis, wchodzi na stałe do mojego zeszytu :) Upiekłam wczoraj dwa klopsy z tego przepisu i wyszły pyszne .mphttps://www.blogger.com/profile/14940001596365122297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-15023623198937089682014-11-08T07:35:06.203+01:002014-11-08T07:35:06.203+01:00Dziękuję- pozdrawiam .Dziękuję- pozdrawiam .CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-25000141531094475802014-11-08T07:28:35.748+01:002014-11-08T07:28:35.748+01:00Witam Alinko. U mnie dosć często jest w obróbce mi...Witam Alinko. U mnie dosć często jest w obróbce mielone mięso, bo my bardzo lubimy różne potrawy z jego udziałem. Alinko, Ty doświadczona gospodyni jesteś, więc wyjdzie na 200 %.<br />Pozdrawiam cieplutko- całuski.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-5397555676709719862014-11-07T22:05:45.922+01:002014-11-07T22:05:45.922+01:00Danuś.Jutro robię dwa klopsy.Chociaż dopiero były ...Danuś.Jutro robię dwa klopsy.Chociaż dopiero były mielone,ale my lubimy pod każdą postacią i na widok Twojej fotki język mi ucieka do.........pierdziawki.Dam znać co mi wyszło.Buziaki,Alina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-61129174931903639552014-11-07T15:55:02.826+01:002014-11-07T15:55:02.826+01:00Witam Jolu. Ja osobiście wolę parzony, bo pierwsze...Witam Jolu. Ja osobiście wolę parzony, bo pierwsze nie spieka się tak jak surowy, a podrugie jest delikatniejszy, a po trzecie te plastry potem można użyć do jakiejś sałatki- jest przepyszna.<br />Pozdrawiam serdecznie.CO MI W DUSZY GRAhttps://www.blogger.com/profile/13697483707355917715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-89574030411159816472014-11-07T15:33:00.570+01:002014-11-07T15:33:00.570+01:00Danusiu!!! Urwanie głowy z wpisywaniem tych liter ...Danusiu!!! Urwanie głowy z wpisywaniem tych liter w celu opublikowania komentarza. Czy one są z kosmosu, czy podchodzą pod inny język niż polski???? Jola z B.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-24042466377677724572014-11-07T15:30:55.775+01:002014-11-07T15:30:55.775+01:00Witaj Danusiu!!! Ostatnio piekłam pasztet. Na wier...Witaj Danusiu!!! Ostatnio piekłam pasztet. Na wierzch ułożyłam plastry surowego wędzonego boczku, ot tak, chciałam zaszaleć. I co? Boczek spiekł się i ,,ściągnął" pasztet, który wyglądał nieestetycznie (aczkolwiek nie wpłynęło to na jego smak). Jak myślisz? Jakbym ułożyła tak jak Ty boczek parzony to byłoby ok? Twój klops wygląda super!!! Jola z B. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3887457242543278077.post-63650168979046171872014-11-07T09:20:39.288+01:002014-11-07T09:20:39.288+01:00ciekawy sposób:)ciekawy sposób:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com