wtorek, 1 stycznia 2013

GALERIA-DOMOWY WYRÓB-RÓŻNE



                                                      Sos śliwkowy do mięs                 Sos porowy do krokietów
Zakwas-jak zrobić?                      i pasztetów                                   naleśników, ryb itp.
zakwas-jak zrobić sos śliwkowy do mięs i pasztetów sos porowy do krokietów,nalesników, ryb itp.
Zakwas                                            Zakwas                                         Papryka opiekana z
na żurek                                           buraczany                                     w zalewie
zakwas na żurek zakawas buraczany
Lemon curd                                  Paprykarz szczeciński                 Pasta
do wypieków i deserów                domowy- pasteryzowany            jajeczna
paprykarz szczeciński domowy- pasteryzowany pasta jajeczna
Olej                                               Smalec                                      Papryka czosnkowa
czosnkowy                                    gęsi                                           do wędlin
olej czosnkowy smalec gęsi papryka czosnkowa do wędlin

Paprykarz szybki                        Wywar z kości                                Domowy majonez
                                                    z pieczonego drobiu
paprykarz szybki wywar z kości z pieczonego drobiu
Konserwa rybna w sosie
pomidorowym- pasteryzowana

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz